Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kereskedelem

2010-ben terveztük és szereltük be az első hővisszanyerős szellőztető rendszerünket egy minősített passzívházba.
2013 óta kereskedünk légtechnikai elemekkel; jelenleg tervezéssel és kereskedelemmel foglalkozunk.

Olyan rendszereket értékesítünk, melyek a szükséges típusú és mennyiségű elemet tartalmazzák, és a legmagasabb minőséget képviselik.
Jelenleg a Lindab és Ubbink (WOLF) szellőztető rendszerét értékesítjük, amelyek ár/érték arányban az elmúlt években a legjobbak a hazai piacon.
Nemrégen felvettük a Vortice szellőztető gépek mellé a cseh Atrea gyártó termékeit is kínálatunkba. Ezen kívül néhány egyéb gyártó termékeivel is kiegészítettük a palettát. 
 
A Lindab Safe kör keresztmetszetű szellőztetőrendszer a világon elsőként szerezte meg a nemzetközi EUROVENT minősítést légcsatorna-hálózatok légtömörségére és szilárdságára vonatkozóan. Ez azt is jelenti, hogy Ön biztos lehet abban, hogy a termék „D” légtömörségi osztálya és a minősége garantált.
A Lindab Safe légcsatorna rendszer a legmagasabb, "D" tömörségű osztályba tartozik. A termékek jelölő címkével vannak ellátva (matricával vagy dombornyomással).
A termékek alapanyaga horganyzott acél, az idomok csatlakozásai kétszeres gumigyűrű tömítéssel rendelkeznek, így szereléskor további tömítés nem szükséges.

 
A Lindab hővisszanyerős szellőztető rendszer prémium minőséget képvisel. 
A Lindab InDomo rendszere beépíthető, elrejthető vasbeton szerkezetbe, álmennyezetbe vagy a hőszigetelési rétegbe.
Az InDomo légtechnika katalógus itt tölthető le.