A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javítsuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk. 

Referenciák

Folyamatosan töltjük fel a megvalósult projekteket... Az egyes projektekre kattinva képek és további információ látható a kivitelezésről. 

2015 óta mintegy 800 db központi hővisszanyerős szellőztető rendszert értékesítettünk; eleinte csak a szerelvényeket (csővezetékek, osztódobozok, szelepfogadó dobozok, hangcsillapítók, kiegészítők), mostanra többnyire már kompletten, a hővisszanyerő szellőztető géppel együtt. 

Elsősorban tervezéssel és kereskedelemmel foglalkozunk, de azért az évek során sok kivitelezési tapasztalatra is szert tettünk.
Az alábbiakban néhány munka látható, melyeket mi kiviteleztünk, illetve néhány esetben Ügyfeleink küldték el az elkészült rendszereiket ábrázoló fotókat, melyeket saját kezűleg vagy kivitelezővel telepítettek. 
Célunk, hogy az itt megosztott szellőztető rendszer referenciák alapján az Érdeklődők bővebb képet kapjanak termékeinkről, rendszereinkről. (22.10.21.)


Projekt: Dabas, egyszintes családi ház (klikk)

(Előszerelés az álmennyezet felett, Lindab csőrendszer és csatlakozókkal, gépészet a mosókonyhában, falra szerelt Vortice AVEL 350 szellőztető géppel)
 

Projekt: Budapest, XVI. kerület, kétszintes családi ház (klikk)

(Csőrendszer előszerelve a monolit vasbeton födémben, felső szint csövezése a köztes monolit födémből a külső falakba felfordulva, szellőztető gép a lépcsőházban, falra szerelve)

 

Projekt: Hajdúszoboszló, kétszintes családi ház (klikk)

(az ügyfél sajátkezű vagy külső vállalkozóval való kivitelezése)
(Lindab csőrendszer előszerelése a monolit vasbeton födémben, külön-külön a földszint és az emelet esetén, fali szellőztető géppel; Vortice Vort HR AVEL 350.) 

 

Projekt: Budapest, XVI. kerület, kétszintes családi ház (klikk)

(Csövezés a monolit födémben, emeleten az álmennyezetben, szellőztető gép és gépészet szintén az álmennyezet felett: mennyezeti szellőztető gép, Vortice Phantom 350)

 

Projekt: Becsehely, egyszintes családi ház (klikk)

(az ügyfél sajátkezű vagy külső vállalkozóval való kivitelezése)
(A Lindab szellőztető rendszer a beton födém felett, a hőszigetelés alatt fut. Szellőztető gép típusa Vortice AVEL 350; falra szerelve.)

 

Projekt: Budapest 3. kerület, egyszintes családi ház (klikk)

(A Lindab flexibilis csövek és csatlakozók az álmennyezet felett, a Vortice AVEL 350 szellőztető gép a gépészeti helyiségben foglal helyet)

 

Projekt: Budapest, 16. kerület, kétszintes családi ház (klikk)

(az ügyfél sajátkezű vagy külső vállalkozóval való kivitelezése)
A ház emeleti részén az álmennyezet feletti légrésbe lett elrejtve a csőrendszer; a gépészet a földszinti előszobában kapott helyet (később elbútorozásra kerül); illetve a földszinti helyiségek a fal/plafon sarkok mentén lettek a csövekkel megközelítve. Sajnos a földszinten nem került időben kiépítésre a rendszer, de elég jól sikerült így is a szem elől elrejteni. 

A teljesség igénye nélkül még néhány képet / megvalósítási példát, lehetőséget mutatunk be az alábbi képeken.