A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javítsuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk. 

Hajdúszoboszló szellőztető rendszer

Projekt: Hajdúszoboszló, kétszintes családi ház (az ügyfél sajátkezű vagy külső vállalkozóval való kivitelezése)

A szellőztető rendszert a vásárló saját kezűleg rakta össze. A családi ház két szint közötti és emeleti födéme is vasbeton monolit födém, az egyes szintek szellőztetése a felette lévő monolit födémből (plafon irányából) történik.

Emiatt a helyiségek felé befújt friss levegő ágat és az elszívó ágat is (a hangcsillapító után) Y-ággal ketté kellett osztani; így mindkét födémbe 1-1 db befúvó és elszívó osztódoboz került. 

A kompakt kialakítás érdekében az LRCA lapos hangcsillapítókat használták. Látható, hogy az elülső ágban, az elszívó oldalon, itt is bekerült a szűrődoboz, továbbá a bal hátsó ágba is, amelyen a friss, kinti levegő érkezik. Így mindkét irányból védve van a Vortice szellőztető gép (és RecAir hőcserélője). A hátsó ágak hőszigetelt csőből lettek összeállítva, a szűrődoboz és a fagymentesítő kalorifer öntapadós hőszigetelő anyaggal lett bevonva. 
Ami még érdekes, hogy az alábbi képen látszik a 2 db 125 mm-es cső felvezetése a földszintről az emeleti födémbe is (a szellőztető gép és az Y ágak a földszintre kerültek), továbbá a WC tartályba egy közvetlen elszívás; így a WC elszívó ága közvetlen a WC csészéből szív el. Szerelés után mindez elburkolásra került. 

----------------------------------------